Muhtarlıktan hayatını kaybeden iki genç anısına mevlit programı

Edirne'de geçtiğimiz aylarda biri geçirdiği kaza diğeri ise boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmesi sonucu hayatını kaybeden iki genç unutulmadı. 22 yaşında toprağa verilen Yeniimaret Mahallesi sakini 2 gencin anısına mevlit programı düzenlendi.

Muhtarlıktan hayatını kaybeden iki genç anısına mevlit programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden olan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Beykan Poturlu ile boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen 22 yaşındaki Petek Aksak'ın anısına mevlit programı düzenlendi.

Mahalledeki Mithatpaşa Ortaokulu'nun bahçesinde düzenlenen mevlit programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Programa Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, il genel ve belediye meclis üyeleri de katılım sağladı.

Mevlit programına gelenleri Yeniimaret Mahalle Muhtarı Neslihan Dönmez Dürüktaş ve azalar karşıladı. Hayatını kaybeden gençlerin aileleri duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Mahalle sakinlerinden merhume Petek Aksak ile merhum Beykan Poturlu başta olmak üzere Yeniimaret mahallesinden Ahret'e intikal etmiş tüm ölmüşlerin anısı ile bereketli yağmurlar için mevlit okuttuklarını söyleyen Yeniimaret Mahalle Muhtarı Neslihan Dönmez Dürüktaş, Mevlidi mahalle sakinlerinin katkıları ile birlik,beraberlik ve dayanışma içerisinde yaptıklarını ifade etti.

 Bu hayır organizasyonunda maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyen Dürüktaş, mevlide katılarak kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

Doğukan Vurgun