Muhtar Yaman'dan vatandaşlara son gün çağrısı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için 04 Ocak tarihinde muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listeleri 17 Ocak Çarşamba saat 17. 00'de askıdan indirilecek. Vatandaşlara seçmen listelerini kontrol etmeleri çağrısında bulunan Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, herkesi vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğine değindi.

Muhtar Yaman'dan vatandaşlara son gün çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından ilan edilen seçim takvimi devam ediyor. 04 Ocak 2024 tarihinde muhtarlıklara asılan seçmen listeleri, 17 Ocak Çarşamba saat 17. 00'de askıdan indirilecek.

seçmen listelerini kontrol etmeleri için vatandaşlara çağrı yapan Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, herkesin seçim günü geldiğinde sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirmesini istediklerini ifade etti.

Bu dönemde de muhtarlık için aday olduğunu aktaran Yaman, göreve geldiği günden bu yana mahallelinin her derdine çare bulmaya çalıştıklarını hatırlattı. Yaman, ilgili makamlarla görüşüp mahallenin daha iyi noktalara gelmesi için yaptıkları çalışmaların bu dönemde de devam edeceğini söyledi.

İpek Esma Çeşme