Muhtar adayından işyerinden alışverişlerde yüzde 40 indirim sözü

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren muhtar adayları kapı kapı dolaşarak projelerini anlatıyor. Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Erkan Tekirdağ, muhtar olması halinde işyerinden alışveriş yapan mahalle sakinlerine yüzde 40 indirim yapacağını ve zam uygulamayacağını söyledi.

Muhtar adayından işyerinden alışverişlerde yüzde 40 indirim sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Fatih Mahallesi'nde uzun yıllardır esnaflık yürüten Erkan Tekirdağ, mahalle sakinlerinin ilgisi ve talebi sonrası muhtarlığa aday oldu. Aday olduğunu duyurmasının  ardından mahalle sakinlerinden yoğun bir destek alan Tekirdağ, mahallenin tüm sorunlarını kısa sürede çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"Mahalle sakinlerimin güvenini boşa çıkarmayacağım"

10 yılı aşkın süredir Fatih Mahallesi'nde esnaflık yaptığını söyleyen Tekirdağ, mahalle sakinlerinin her türlü sorun ve sıkıntısında yanında olmaya çalıştığını ve aileden bir birey gibi sıcak bir bağ oluşturduğunu aktardı.  Muhtar adayı olması konusunda mahalle sakinlerinin talep ve desteklerinin büyük payı olduğunu belirten Tekirdağ, vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağını ifade etti.

İş yerinde her türlü hırdavat malzemesinden zücaciye ürünlerine kadar tüm ürünlerin satıldığını belirten  Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Erkan Tekirdağ, muhtar olması halinde işyerinden alışveriş yapan mahalle sakinlerine yüzde 40 indirim yapacağını ve zam uygulamayacağını duyurdu.

" Gönüllerinde büyük bir yer edindim"

Bu güne kadar mahalle sakinlerinin her ihtiyacında yanında olmaya çalıştığını ve gönüllerde büyük bir yer edindiğini söyleyen Tekirdağ, "Ev ve kıraathanelere yaptığımız gezilerde gördük ki; Fatih Mahallesi zaten beni gönüllerin muhtarı yapmış. Benden önce verilen hizmetin aksine mesai saatlerinde yalnızca telefonla ulaşılabilecek muhtar değil, sürekli muhtarlıkta bulunan ve hatta mesai saatleri dışında da hizmet veren bir muhtar olacağım. Halkımız değişimden yana ve bunu da 31 Mart günü yüksek oy farkıyla sandığa yansıtacaklardır" dedi.

Dükkanda yalnız da olsa mahalle sakinlerinin ihtiyacı olduğunda iş yerini kapatıp koştuğunu aktaran Tekirdağlı, muhtar olması halinde hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlattı.

Mahallede halk ekmek satış noktaları, su faturası ödeme noktaları, çocuklar için oyun alanları, sokak hayvanları için besleme alanları oluşturulmasını sağlamayı hedeflediğini ifade eden Tekirdağlı, "Mahalle sakinlerim bana ne istekleri ve sorunları varsa bildirsinler ben onu çözene kadar en üst mertebeye kadar gidip çare arayacağım. Muhtar halk ile iç içe olacak. Seçim sonrası da kahve ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

"Sokaktaki canlarımızı da unutmadık"

Sokaktaki canlar için de çalışma yapacaklarını belirten Tekirdağlı, "Sokak hayvanları için besleme noktaları oluşturacağız. Ayrıca kışın soğuktan korunmaları için kulübeler yaptıracağım. Su kapları koyup sefil olmalarını önleyeceğiz. Ben de iş yerimde 6 tane kedi bakıyorum. Buradan mahalle sakinlerime sesleniyorum, hayvansever bir muhtarınız olacak" dedi.