Muhtar adayı Kuş'a, mahalleliden 9/8'lik destek

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler ve muhtarlık seçimleri için hazırlıklar başladı. Muhtar adayları da çalışmalarına başlarken, Çavuşbey Mahallesi Muhtar adayı Serkan Kuş'un muhtarlık adaylığı açıklaması, 9/8'lik kutlamalar ve davul-zurna eşliğinde gerçekleşti.

Muhtar adayı Kuş'a, mahalleliden 9/8'lik destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahalli idareler ve muhtarlık seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan adayları gibi muhtar adayları da mahallelerinde ziyaretler yapmaya  ve kendilerini tanıtmaya başladı. Edirne’nin Çavuşbey Mahallesi'nden muhtar adayı olan Serkan Kuş, adaylığını düğün havasında kutlamalar eşliğinde açıkladı.  Mahalledeki bir kahvehane önünde bir araya gelen mahalle sakinleri, muhtar adayı Serkan Kuş'u davul-zurna ve oyun havaları eşliğinde karşıladı.

Çavuşbey Mahallesi’nde muhtarlığa adaylığını açıklayan Serkan Kuş, mahalledeki bir kahvehane önünde yaptığı açıklamada destek istedi. Mahalle sakinlerinden büyük destek gören Kuş'un adaylık açıklaması adeta düğün havasında geçti.

"Garibanların sesi olacağım"

Çavuşbey Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu duyuran Kuş, "Hedeflerim büyük. Kazanmak için elimden gelen gayreti, samimiyetle, ilmek ilmek işleyerek göstereceğim. Çavuşbey Mahallesi’nde çok büyük desteğiniz var. Edirne bizi konuşuyor, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizin bana vermiş olduğunuz bu destek beni çok duygulandırdı. Hedeflerim var. Ayrımcılık yapmadan mahalle sakinlerim için elimden geleni yapacağım. Bütün kurumlarda garibanların, fakirlerin işlerini yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. İnşallah rabbim nasip ederse hizmetleri daha ileriye taşımak için söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun