Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında kabri başında anılacak

Türk siyasetçi ve ülkücü lider Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında unutulmadı. Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, düzenlediği basın toplantısı ile Yazıcıoğlu'nun anısına Ankara'da program düzenleneceğini ve kabrine Edirne'den toprak götüreceklerini duyurdu.

Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında kabri başında anılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve parti teşkilatları ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri başında düzenlenecek anma programına katılacak. Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 25 Mart 2009 yılında geçirdiği helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 15’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma merasimi için Ankara'ya gideceklerini söyledi.

Ankara’da gerçekleştirilecek olan anma törenine katılacaklarını ve Yazıcıoğlu’nun kabrine Edirne’den toprak götüreceklerini belirten Köroğlu,“Allah nasip ederse ilk olarak şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısına düzenlenecek iftar yemeğine katılacağız. Orada hem iftar yapılacak, hem de mevlit okutulacak.Özellikle Edirne halkımızın selamını ailesine ileteceğim ve kabrine de buradan da toprak götüreceğim.Allah milletimize doğru olanlardan nasip etsin, yöneticileri de inananlardan nasip etsin” dedi.

İpek Esma Çeşme