Müezzinoğlu, Keşan'da

Eski bakanlardan ve AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Keşan'da ziyaretlerde bulundu.

Müezzinoğlu, Keşan'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Müezzinoğlu'nu AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, AK Parti Edirne milletvekili adayı Fatma Aksal ve partililer karşıladı. Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önce millet çizgisinde olduğunu ve bu kapsamda millet için doğru olanın öncülüğünü yaptığını ifade etti.

Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Tarihi virajı 24 Haziran'da dönmüş olacağız. Bu seçimler Ahmet ya da Mehmet'i seçme seçimleri değildir. Milletin güçlü kaderinin dönüm noktasıdır. Millet kimi istiyorsa başına onu getirecek. Kimse kapalı kapılar ardında 'partileri ikiye bölelim, milleti de istediğimiz gibi hortumlayalım' tuzakları kuramayacak. Bu nedenle bu sisteme karşı çıkanlar, toplumla iç içe olamayanlar, toplumun desteğini alamayanlardır. Bu sisteme sahip çıkanlar da milletle beraber yürüyenler, millete inananlardır. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri millete inanıyoruz ve inandığımız için hiç kaybetmedik."

Ardından Müezzinoğlu, Boyalık, Aksal ve partililer ile bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AA