Minik öğrenciler, Kuşak İmtihan Sınavında ter döktü

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2022 faaliyet programında yer alan, her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında yapılan Kuşak İmtihanı Sınavı Edirne Spor Tesisi Taekwondo Salonunda gerçekleştirildi.

Minik öğrenciler, Kuşak İmtihan Sınavında ter döktü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Edirne Yurdum Gençlik ve Spor kulübü sporcularının katıldığı sınav oldukça heyecanlı geçti. Sınava yaklaşık 70 civarında sporcu katılırken sporcu velilerinin de yoğun katılım gösterdiği kuşak imtihan sınavına ilgi büyüktü.

Sporcular ve velilerin büyük ilgi gösterdiği kuşak imtihanına katılan sağlayan Taekwondo İl Temsilcisi Yasin NAS, İl Antrenörü Erkan ÇAKIRTE ve Antrenör Emel SAYIN ise sporcuların heyecanına ortak oldular. Katılımın yoğunluğundan dolayı kendisinin de en az sporcular kadar heyecanlı olduğunu ifade eden Taekwondo antrenörleri Duhan Berkin Ketmen, Kuşak İmtihan Sınavında destek olan Taekwondo hocası ve İl Temsilcim Yasin Nas’a teşekkür etti.

 Fiziksel gelişiminin yanında, sporcuların özgüvenlerini de arttıran spora çocuklarını yönlendiren aileleri de özellikle teşekkür eden Ketmen, başarılarının devamını diledi.

Burcu Temel