Milli Takım Avrupa Şampiyonasına Edirne'de hazırlandı

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı, Litvanya'da 24 Eylül-1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına Edirne'de hazırlandı.

Milli Takım Avrupa Şampiyonasına Edirne'de hazırlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı 24 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için son kampını Edirne’de yaptı.

Hedef Şampiyonluk

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı, 24 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Litvanya'da düzenlenecek 2İşitme Engelliler Badminton Avrupa Şampiyonası için Edirne’de kampa girdi.

Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takım Baş Antrenörü Ertan Özkan gözetiminde Edirne Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde günde çift antrenmanla şampiyonaya hazırlandı

Yoğun tempoda şampiyonaya hazırlandıklarını belirten Milli Takım Baş Antrenörü Özkan, “Avrupa Şampiyonası’na 7 kız, 7 erkek sporcumuzla katılıyoruz. Şampiyonanın en genç ve en iddialı takımıyız. Bayrağımızı göndere çektirmek için elimizden geleni yapacağız. Ay yıldızlı formayı layıkıyla temsil edip, gurur verici sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güçte ve yetenekteyiz.” Dedi.

“Hayatları Değişti”

İşitme engelli bireylerin, badminton sayesinde hayatlarının değiştiğini ifade eden Özkan, “Badminton, sporcularımıza sadece milli takım forması giyme gurunu vermedi. Bunun yanı sıra oyuncularımızın hayatlarını değiştirdi. İşitme engelli oyuncularımızı daha sosyal yaptı. Toplumun parçası olmasını kolaylaştırdı. Yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı kazandırdı.” Diye konuştu.

Haber Merkezi