MHP Yerel Seçimlere Hazır
Edirne MHP İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, Edirne MHP İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Ferhatoğlu, 'Andımız bizim kırmızı çizgimiz. Cumhur ittifakı devam edecek ama yerel seçimlerde ittifak yok' dedi.
Öğrenci andıyla ilgili çıkan mahkeme kararına saygı durulması gerektiğinin altını çizen Ferhatoğlu, MHP Genel Başkanı’nın ve partilerinin kırmızı çizgisi olduğunu bu konuda geri adım atılmayacağını söyledi.
Ferhatoğlu, Edirne Teşkilatı olarak yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini adaylarının hazır olduğunu ifade etti.
“Adaylarımız Hazır”
MHP ‘nin gücünü milletten, itibarını ecdadından aldığını dik ve tok başlı olduklarını verdikleri sözleri unutmadıklarını belirten Ferhatoğlu, “En şeffaf, en temiz, en güvenilir adaylar bizde. Genel Başkanımızın bu açıklamalarından sonra, bu yerel seçimde MHP’nin küllerinden doğacağını ve Edirne halkının da bunu göreceğini düşünüyorum. Bizim zaten yerel seçimler için Edirne teşkilatı olarak adaylarımız hazır. Herkesle biz görüştük, bir kaç adayımız var. Bizim adaylarımız emin olun dürüst insanlar. Şunu iddia ediyorum en dürüst en iyi aday bizde. En şeffaf belediye meclisi bizde olacak. Bizim amacımız hak yolunda Allah yolunda Edirne'ye ne hizmet verirsek o bize kar kalır” diye konuştu.
İpek Deniz