MHP milletvekilleri basın toplantısı düzenledi

Edirne'de MHP milletvekilleri il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. 'Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun' programı kapsamında düzenlenen toplantıda MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş açıklamalarda bulundu. Ersoy, MHP teşkilatlarının Türkiye'nin her yerinde halkın arasında olduğunu belirtti.

MHP milletvekilleri basın toplantısı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, seçim çalışmalarının devam ettiğini esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Hedeflerinin MHP’nin Edirne’den milletvekili çıkartması olduğunu vurgulayan Ersoy, 2023 yılında yapılacak yerel seçimlerde en az bir milletvekili çıkartmayı istediklerini aktardı.

Edirneli esnafların Cumhur İttifakı ve MHP’ye büyük teveccüh gösterdiğini belirten Ersoy, “MHP teşkilatlar Türkiye’nin her yerinde halkın arasında. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Adayımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi'ni parlamentoda daha güçlü bir halde görmektir. Sayılarımızı milletvekili olarak yükseltmektir. Kendimize bu hedefi koyduk. İnşallah başarılı olacağımızı da düşünüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanını geziyoruz. İnşallah Edirne de milletvekili hasretine son verecektir." Şeklinde konuştu.

MHP ve Cumhur İttifakı’nın seçimlerden başarıyla çıkması için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, seçim çalışmalarının aralıksız hızlanarak devam ettiğine değindi.

Erbaş, vatandaşların, esnafın ve sivil toplum kuruluşlarının gönlünü MHP’ye açtığını gördüklerini belirtti.

MHP’ye destek verenleri hoşgörüyle karşıladıklarını dile getiren Ersoy, “Mutlaka memleketimizin birçok sıkıntısı derdi vardır. Edirne'nin de vardır ama bunlar aşılmayacak veya çözülmeyecek işler değildir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de Cumhur İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayı bellidir. Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçimini sağlamak için çalışıyoruz. Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi'nin de artık Edirne'den azından bir milletvekili çıkartması ve mecliste bu güzel şehri temsil etmesi gerektiğini düşünüyoruz.” Dedi.

Esnaflarla bir araya geldiklerini söyleyen MHP MYK Üyesi Nur Tuğba Aktay, Edirnelilerin kendilerini muhabbetle, keyifle karşıladığını dile getirdi.

MHP’nin duruşunu hiçbir zaman bozmadığını belirten Aktay, adayın belli kararın net olduğunu aktardı.

MHP İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Zakir Tercan ve il teşkilatı üyeleri katıldı.