MHP KAÇEP Başkanlığına Delen getirildi

MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu İl Başkan Yardımcılığı görevine Hafife Balkan Delen'in atandığını açıkladı.

MHP KAÇEP Başkanlığına Delen getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Tokluoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla KAÇEP Başkanlığına Hafife Balkan Delen getirildiğini açıkladı.

Tokluoğlu, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu İl Başkan Yardımcılığı görevine Hafife Balkan Delen’e yeni görevinde başarılar diledi.

“Güçlü Kadın Güçlü Türkiye” sloganıyla çalışmaların devam ettiğini belirten Tokluoğlu, Delen’i partililere ve gazetecilere kendini tanıttı.

Delen de yaptığı açıklamada, Türk kadının yeri geldiğinde cephede bile savaşabileceğini dile getirdi.

Kadının ailedeki önemli bir unsur olduğunu aktaran Delen, "Kadın bir toplumu doğuran, eğiten, kültür aktarımını sağlayan ve geleceği inşa edendir. Kadın, eğitimden, sağlığa, bilimden, kültüre, hukuktan, ekonomiye hayatın her alanına nezaket katan, çalışmalarını titizlikle yürüten ve anlam yükleyendir. Tarihsel köklerimizde Türk örfünde kadının yeri hep en güzel yerde olmuş Han sefere çıktığında hatunu ülkeyi yönetmiştir. Bu düstur ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi'nde yer almaktan ayrıca onur duyuyorum. Bu güzel kültürden gelen geçmişi zaferlerle dolu  biz Türk Kadınlarının boynunun borcu olarak gördüğüm  ailemize ve çocuklarımıza daha sonra çevremize ve dünyaya örnek olmalı sevgiyi, barışı, hoşgörüyü insan onuruna yakışır bir yaşamı hedeflemeyi bütün insanlığa aşılamalıyız. Bu bağlamda şanlı tarihimizde milli mücadelenin kadın kahramanları Nene Hatun’a Nezahat Onbaşı’ ya Şerife Bacı’ya Kara Fatma’ya Halime Çavuş’ a Gördesli Makbule’ye Tayyar Rahime’ye yakın tarihte Şehit olan hemşerimiz kahraman Nefise Çetin Özsoy’a selam gönderiyor rahmet diliyorum topyekun vatanımızı savunan aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum." Şeklinde konuştu.

İpek Esma Çeşme