MHP Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarını tanıttı

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Adaylarını tanıttı. Tokluoğlu, kentteki seçim havasının Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu dile getirdi.

MHP Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarını tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tanıtım toplantısı MHP Edirne İl Başkanlığında gerçekleştirildi. İl Başkanı Emre Tokluoğlu, adayları tanıtarak özgeçmişleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcılığı kontenjanı için Murat Ereğe’nin listede yer aldığını ifade eden Tokluoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Cumhur İttifakı olarak Edirne Belediyesi’ni taçlandırma adına söz verdiklerini dile getirdi.

Tokluoğlu, durmadan ve yorulmadan çalışarak Edirne Belediyesi’ni kazanacaklarını vurguladı ve şunları kaydetti:

“Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Kongre sonrası zaten çalışmalarımıza başlamıştık. Çok yoğun bir süreçten geçiyoruz. Her zaman yarın seçim olacak gibi sahadayız, aktifiz. Elimizden geldiğince Edirne’ye hizmet etmek için adaylarımız ile 31 Mart akşamı saat 5’e kadar mücadelemize devam edeceğiz. Edirne’deki hava cumhur ittifakı yönünde. Saha çok güzel, tepkiler olumlu. İlk defa bu kadar yaklaşılmış bir seçim var. Biz inanıyoruz ki Edirne beklediği belediyeciliğe kavuşacak. İlçelerde desteklerimiz sürüyor. İpsala’da da bütün adaylarımız başkanlık donanımına sahip, işinde iyi insanlar. Önce Allah’ın izni sonra vatandaşlarımızın desteğiyle tüm belediyelerimize talibiz.”

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak çalışmalara devam edeceklerini belirten Tokluoğlu, “Yaptığımız çalışmalar ve aday adaylıkları sonucunda genel başkanımızın müsaadeleriyle belediye meclis üyeliğine 2. sıra hakkımız olan yeri Oya Akgül kardeşimizdir. Kendisi muhasebecidir, iş insanıdır. 4 Numara ile Mahmut İzzet Doruk inşaat mühendisi iş insanı. 6 Numarada aldığımız yeri Yusuf Tekten hafriyatçı kardeşimiz iş insanı. 12 numara ile de Harun Şener Korkmaz inşaat mühendisi olarak genel başkanımızın müsaadeleriyle yerlerimizi aldık. 31 Mart 2024 Mali İdareler Seçimlerinde sunduğumuz raporlar sonucunda İl Genel Meclisi 1. sıra adayımız Enver Güler, 2. sıra adayımız Gürkan Ezel, 3. sıra adayımız Selin Ter, 4. sıra adayımız Eşref Doğaç, 5. sıra adayımız Şefik Balcı, 6. sıra adayımız Ebru Tosun’dur. Kamuoyuna saygı ile bildiririz.” Dedi.

Doğukan Vurgun