Mahalle Ligi Turnuvası bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Edirne'de çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak ve bir spor alanına yönlendirmek maksadıyla organize edilecek olan 'Mahalle Ligi Turnuvası' ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Mahalle Ligi Turnuvası bilgilendirme toplantısı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği öncülüğünde hayata geçirilecek olan Mahalle Ligi Turnuvası için hazırlıklar tamamlandı.  İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda  çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak ve bir spor alanına yönlendirmek maksadıyla organize edilecek olan Mahalle Ligi Turnuvası ile ilgili olarak merkezde bulunan ilkokul ve ortaokul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Milli Eğitin Müdürlüğünün Tunca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Ulaşdır, Şube Müdürü Mehmet Özer ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Galip Durdabak ve Serdar Başat tarafından organizasyona ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerin akademik başarıların yanında sanatsal ve sportif alanlarda da geliştirilmesi konusunu önemseniyor ve bu konuda yapılacak her çalışma destekleniyor.

Haber Merkezi