Lodos ve yağış kentte etkili oldu

Edirne'de sabah saatlerinde başlayan yağış ve şiddetli fırtına etkili oldu. Yağış ve fırtına nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşattı.

Lodos ve yağış kentte etkili oldu

Edirne’de sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kısa sürede etkisini gösteren yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığındı.

Sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinden itibaren başlayan yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Fırtına nedeniyle vatandaşlar zaman zaman yürümekte zorluk çekti.

Zaman zaman etkisini gösteren yağış kısa sürede cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altıları ve dükkânlara sığındı. Araç sürücüleri ise trafikte zor anlar yaşadı. Kısa süreli etkili olan yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı.

                Sabah saatlerinde başlayan yağmur ilerleyen saatlerde etkisini arttırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Lodos Fırtınası uyarısı gerçeğe döndü. Kentte şiddetli lodos etkili oldu. Lodos ile birlikte etkisini gösteren yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Doğukan Vurgun