Kuyumculardan yılbaşına özel kampanya

Edirne'de kuyumcu esnafları yılbaşı için çeşitli kampanyalar yaptı. Saraçlar Caddesi Esnafı Çağla Cömert, bu yılı herkesi mutlu ederek bitirmek istediklerini belirtti.

Kuyumculardan yılbaşına özel kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yıla günler kala vatandaşlar sevdiklerini mutlu etmek için çeşitli hediyelik eşyalar alıyor. Kentte birçok esnaf yılbaşı hediyelikleri için kampanyalar yapıyor. Edirneli kuyumcular, yılbaşına özel kampanyalarla müşterilerini beklemeye başladı. Vatandaşlar yılbaşı için ailesi ve sevdikleri için hediye arayışına başladı.

Yılbaşı dolayısı ile düzenledikleri kampanyalarla müşterileri cazip fırsatlarla buluşturduklarını belirten kuyumcu esnafı Çağla Cömert, “Yılbaşına sayılı günler kala, satışlarımızda da bir miktar kıpırdanma oldu. Düzenlediğimiz kampanya ve promosyonlarla müşterilerimize hem uygun fiyata hediyelik seçenekleri hem de cazip fırsatlar sunuyoruz. Şu anda hediyelik olarak en çok kadınların vazgeçilmezi tektaş yüzükler, ince bileklikler, kolyeler talep gören çeşitlerimiz arasında yer alıyor.” Dedi.

Yılbaşına hazır bir şekilde müşterilerini beklediklerini söyleyen Cömert, “ Yılbaşına hazırız ve yılbaşı için çok güzel hediyelik kolyelerimiz, yüzüklerimiz var. bunların dışında bu sene en çok trend olan ürünler daha çok spor ve hareketli ürünler. Bilekliklerimiz ve İtalyan modellerde zincirlerimiz var. Yılbaşına hazır bir şekilde kampanyalarımızla müşterilerimizi bekliyoruz. Tüm ürünlerimizde çeşitli indirimlerimiz var. 20 bin ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize gümüş tektaş hediyemiz var. Farklı tutarlarda ürün alan vatandaşlara saat hediyemiz var. Çeşitli kampanyalarımız ve son hafta sosyal medya hesaplarımızdan paylaşım yapacağız.” Şeklinde konuştu.   

Cömert, altının en güvenilir liman olduğunu belirterek vatandaşları kuyumculara davet etti.

Vatandaşları memnun etmek için hazırlıklı olduklarının altını çizen Cömert, “ hem hediyelik hem de yatırımlık olaraktan çok çeşitli değer kaybetmeyecek takılarımız mevcut.  Yeni yıl hem altınlı hem de yatırımlı olacak. Bu yıl altınlar değerlendirilecek. Müşterilerimizden iyi talep alıyoruz ve biz de iyi hazırlandık herkesi mutlu edebilmek için.  İnşallah bu seneyi güzel kapatacağız.” İfadelerine yer verdi.

Vatandaşları altına yatırım yapması için uyaran Cömert, “Son zamanlarda altına güzel talep var çünkü en güvenli liman altın. Herkes kolay ulaşabilir. Çeyrek altın alınabilir 3 bin 250 lira, gram altın alınabilir bin 950 liraya. Kaldırılacak deniliyor ama öyle bir şey mümkün değil.  Müşterilerimizin kalkacak diye korkmasına gerek yok. Müşterilerin az miktarda parası bile olsa kuyumcuya gidip o parasını değerlendirebilecek.  Vatandaş ne kadar küçük bile olsa yatırımını altını yapsın. Çünkü altın her zaman yükseliyor ve hiçbir zaman değeri kaybolmuyor.” Dedi.

                Her bütçeye uygun ürün olduğunu aktaran Cömert, “Çocuğumun kumbarasında 500 lira var diyende alsın,  benim bankamda 100 bin liram var diyende altın alsın. Hiçbiri küçük değil bütün paralar değerli ve altınla beraber daha da değerleniyor. Ben vatandaşları kuyumculara davet ediyorum. Herkesin bir kuyumcusu olsun ve kuyumcusuna güvensin ve kesinlikle yatırımlarını altına yapsın.” Şeklinde konuştu.

Yerli müşterilerinde yanı sıra Bulgaristan’dan gelen müşterilerin de sevdiklerine hediyelerini Edirne’den aldığını söyleyen Cömert, Bulgar turistler gösterilen ilgiden memnun kaldığı için Edirne esnafını tercih ettiğini dile getirdi.

Türkiye’de altının çok çeşitli ve daha güvenli olduğunu vurgulayan Cömert, “Bütün ürünlerimiz sertifikalı ve üzerlerinde patentleri var.  Bu yüzden onlarda daha standart şeyler olduğu için bizden almayı tercih ediyorlar.  Bizim gibi çeşit ve gösterdiğimiz ilgi yok.  Biz yabancı müşterilerimize karşı da çok ilgiliyiz ve kimse kandırılacağını düşünmüyor. Her şeyin fiyatı belli ve dükkânlarda az da olsa Bulgarca bilen var bu durum onları memnun ediyor. Noel onlar için önemli olduğu için hediyelikleri bizden almayı tercih ediyorlar.” İfadelerine yer verdi.

İpek Esma Çeşme