Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden depremzedelere ziyaret

Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Önder Akdağ, Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Edirne'ye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden depremzedelere ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin yıldönümü dolayısıyla kente gelen depremzedelerin evlerine konuk olan Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Önder Akdağ, depremin ardından kente gelen aileyi ziyaret etti.

Kurtuluş mahallesinde ikamet eden depremzede aileyi ziyaret eden Akdağ, depremin üzerinden bir yıl geçse de acıyı hep birlikte yaşadıklarını belirti.

Depremzede ailenin acılarını paylaşmak amacıyla ziyaret ettiklerini aktaran Akdağ, “Asrın Felaketi olan 6 Şubat tarihinde yaşanan depremin ardından çok sayıda depremzede aile Edirne’ye gelerek, Edirnelilerin misafiri oldu.” dedi.

Mahallelerinde 35 depremzede ailenin konuk olduğunu hatırlatan Akdağ, “Depremin ardından bir yıl geçmesine rağmen, hepimizin acısı dün gibi taze. Biz de depremzede ailelerimiz ziyaret ederek onların acılarında ortak oluyoruz. Böyle acıların yaşanmaması en büyük duamızdır.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi