Kurallara uyan motosiklet sürücülerine reflektif yelek hediye edildi

Edirne'de 'Reflektif Giy Görünür Ol' kampanyası kapsamında kurallara uyan ve eksiği bulunmayan motosiklet sürücülerine bilgilendirme yapıldı

 Kurallara uyan motosiklet sürücülerine reflektif yelek hediye edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak, Güvenli bir trafik akışının sağlanması, sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik öğrencilere eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri ara vermeden devam ediyor.

 Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından icra edilen motosiklet denetimi esnasında “Reflektif Giy Görünür Ol” kampanyası kapsamında kurallara uyan ve eksiği bulunmayan motosiklet sürücülerine bilgilendirme yapıldı ve Reflektif Yelek hediye edildi.

Köy kahvehanesi ziyaret edilerek vatandaşlara “Motosiklet ve bisiklet kullanırken uyulacak kurallar, kask ve reflektif yelek kullanılması ve genel genel trafik kuralları” konularında eğitim verildi.  

Valilikten yapılan açıklamaya göre, güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik araç ve sürücülerinin, denetim ve kontrollerine aralıksız olarak devam ediyor.  

Haber Merkezi