Kuaförler, yaz sezonundan umutlu

Havaların ısınması ve yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte kişisel bakım hizmetlerini yaptırmak ve sezona daha bakımlı girmek isteyen vatandaşlar, kuaförlerin yolunu tutuyor. Öte yandan düğün, nişan ve sünnet gibi cemiyetlerin artması da kuaförlerin işlerine olumlu yansıyor. Sezondan umutlu olduklarını söyleyen Bayan Kuaförü Gökhan Demirci, 4 ay boyunca işlerin hareketli olmasını beklediklerini belirtti.

Kuaförler, yaz sezonundan umutlu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte bazı vatandaşlar kıyafet alışverişi telaşına başlarken, bazıları ise kişisel bakımları için kuaförlerin yolunu tutuyor. Yaz sezonundan umutlu olan kuaförler, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına yoğun mesai harcıyor.  Bir yanda düğün, nişan gibi cemiyetler sebebiyle yoğunluk yaşayan kuaförler, öte yandan ise yaklaşan Kurban Bayramı ve yaz sezonu olması sebebiyle işlerinde hareket bekliyor.

Sezon değerlendirmesi yapan Bayan Kuaförü Gökhan Demirci, geçmiş yıllara göre biraz daha durgun olsa da yavaş yavaş hareketlilik başladığını söyledi.

"Önümüzdeki 4 ay boyunca işlerimizin hareketli olmasını bekliyoruz"

Sezondan umutlu olduklarını belirten Demirci, "Sezondan umutluyuz. Önümüzdeki 4 ay boyunca işlerimizin hareketli olmasını bekliyoruz. Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşadık. Önümüzde Kurban Bayramı var. Kısa bir süre kaldı. Bunun yanı sıra yaz sezonu olması sebebiyle düğün, nişan gibi cemiyetler olduğu için bunun bizim işlere de olumlu yansımaları oluyor. Yazın nasıl yatırım yaparsak kışın da ona göre hareket ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gelin, nişan sünnet gibi cemiyetler için vatandaşlara kuaför hizmetlerini son dakikaya bırakmamaları konusunda çağrıda bulunan Demirci, yığılma oluşmaması için önceden aramaları ve randevularını oluşturmalarını tavsiye etti.

Burcu Temel