Kuaför ve güzellik salonlarında yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak ve şık girmek isteyen kadınlar, kuaförlerin yolunu tutuyor.

Kuaför ve güzellik salonlarında yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılbaşı öncesi saç bakımı yaptırmak, farklı bit tarz ile yeni yıla başlangıç yapmak isteyen kadınlar, kuaförlerdeki yerini aldı. Yılbaşı gecesi için planlar yapanların, saç ve makyaj gibi detaylara önem vermesi, kuaför salonlarına olan talebi arttırdı. Özellikle son gün daha yoğun olmasını beklediklerini belirten kuaför ve güzellik salonları, gitmeden önce aramaları ve randevu almaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Kimisi alışveriş yapıyor, kimisi ise farklı bir tarz oluşturmak için kuaförlerin yolunu tutuyor. 2023 yılının bitmesine kısa süre kala 2024'e güzel bir başlangıç yapmak ve kendilerini iyi hissetmek isteyen kadınlar, kuaför ve güzellik salonlarına akın ediyor.

 

"Müşterilerimizden arayarak gelmelerini istiyoruz"

Yılbaşı öncesinde kuaför ve güzellik salonlarında yoğunluk yaşandığını söyleyen Kuaför Yeliz Çamlıöz,  "Yılbaşı gecesi için plan yapanlar için önemli bir detayı atlamamak gerekiyor. Saç, makyaj, manikür, pedikür gibi hizmetlerde yaşanacak yoğunluk, randevu almak isteyenleri beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya bırakabiliyor. O yüzden müşterilerimizden arayarak gelmelerini istiyoruz. Bizim milletimiz genelde her işini son dakikaya bırakmayı seviyor. Alışverişlerde olduğu gibi kuaför hizmetlerinde de geç kalmamak lazım. Yılbaşı öncesi biz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun mesai harcıyoruz. Normalden biraz daha fazla çalışarak daha geç kapatabiliyoruz. Ama gene bir yoğunluk oluşmaması için ona göre randevu oluşturuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

İpek Esma Çeşme