Kitap Kulübü yeni dönem toplantılarına başladı

Edirne Merkez Yüksel Yeşil İlkokulu 4/A Sınıf Öğretmeni Mesut Omca tarafından 4 yıl önce kurulan ve sınıf velilerinden oluşan "Kitap Kulübü" bu yılın ilk toplantısını yaptı.

Kitap Kulübü yeni dönem toplantılarına başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte toplantılarına kaldığı yerden devam eden "Kitap Kulübü" Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Uzmanı Prof. Dr. Türker Kılıç’ı konuk etti.

Gerçekleşen söyleşiye katılan Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Uzmanı Prof. Dr. Türker Kılıç’ın Yeni Bilim: Bağlantısallık, Yeni Kültür Yaşamdaşlık kitabıyla “Beyin Nasıl Düşünüyor?” sorusundan, “Yaşam Nedir?” Sorusuna bir yolculuğa çıkıldı.

Moderatörlüğünü sınıf öğretmeni Mesut Omca’nın yaptığı toplantıda Klinik Psikolog Şeyma Bakır ile ön ergenlik ve ergenlik döneminde ruh sağlığı ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide yaşadıkları sorunlara çözüm arayan veliler, Klinik Psikolog Şeyma Bakır’ın açıklamaları ve konuyla ilgili paylaşımlarla sorularına cevap buldular. Kitap Kulübü bu yılın ikinci toplantısında Buket Bayındır’ın ‘NASIL ANLATSAM?’ kitabını yorumlamak için toplanacak.

Burcu Temel