Kent konseyi kadın meclisi üyeleri SMA hastaları için kolları sıvadı

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, SMA hastası bebeklere destek için kolları sıvadı. Mor Ev Atölye'de lokma pişiren kadınlar, buradan toplanan gelirleri SMA hastası bebeklere bağışlayacak.

Kent konseyi kadın meclisi üyeleri SMA hastaları için kolları sıvadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, SMA’lı bebeklere ve ailelerine destek olmak amacıyla Mor Ev Atölye’de lokma yaptı. Lokmadan elde edilen gelirlerin tamamı SMA’lı bebeklere bağışlanacak.

Edirne Belediyesinin malzeme desteği sağladığını söyleyen Edirne Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Pektaş, Edirne halkının bu anlamlı etkinliğe duyarsız kalmadığını ve yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

"Kadınlarımız emeklerini kattı, biz sevgimizi kattık"

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak SMA’lı bebeklere ve ailelerine destek olmak istediklerini aktaran Pektaş,"Kadınlarımızla ne yapabiliriz diye düşündük. Bununla ilgili yapabileceğimiz şey lokmaydı. Buradan kazancımızın tamamını SMA’lı bebeklere bağışlayacağız. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan bize sonsuz kredi sağladı. ‘Kazancınızı siz nereye isterseniz oraya verin’ dedi. Pazartesi kendisiyle görüşüp uygun aileleri bulup, bağışlarımızı yapacağız. Kadınlarımız emeklerini kattı, biz sevgimizi kattık. Bir lokma bir can dedik. Sabahtan beri satışlarımız çok iyi. Halkımız çok duyarlı davrandı gerçekten. İkinci tura döndük. 50 kilo unumuz bitti. Herhalde bu akşama kadar 200 kg un biter. Artık ne kadar çıkar bilmiyoruz. Halkımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Burcu Temel