Karaağaç'ta seralarda ekili alanlarda inceleme yapıldı

Edirne Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Karaağaç Mahallesi'nde sebze yetiştiriciliği ve seracılık yapan üreticilerden Alaattin Ceylan'ın sebze ekili alanları ile seralarında incelemelerde bulundu.

Karaağaç'ta seralarda ekili alanlarda inceleme yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, üreticilerle bir araya gelerek ekili alanlarda inceleme yapmaya devam ediyor.

Birim alandan yüksek verim alınması ile erkencilik sağlayan ve böylelikle küçük arazilerin bile en karlı biçimde değerlendirilmesini mümkün kılan bir üretim şekli olan seracılık, Edirne'de en fazla Karaağaç Mahallesinde yapılıyor.

Bu çerçevede Edirne Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Karaağaç Mahallesinde sebze yetiştiriciliği ve seracılık yapan üretici Alaattin Ceylan'ın sebze ekili alanları ile seralarında incelemelerde bulundu.

Oldukça meşakkatli olan örtü altı sebze yetiştiriciliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiren üretici ile alın teri ve emeği ile üretim yapan tüm üreticilere kolaylıklar dileyen Bayazıt, bol bereketli ve kazançlı bir yıl geçirmelerini diledi.

Özlem Ceylan