Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: Yangın tüpünden uyuşturucu madde çıktı

Edirne'de polis ve gümrük muhafaza ekiplerince ortak yapılan çalışma sonucu Kapıkule Hudut Kapısından yurda giriş yapan bir tır aracına ait 2 adet yangın tüpü içerisine zulalanmış halde daralı 18 kilogram MDMA (Ecstasy Hammaddesi) ele geçirildi.

Kapıkule'de uyuşturucu operasyonu: Yangın tüpünden uyuşturucu madde çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de yangın söndürme tüplerine zulalanmış halde daralı 18 kilogram MDMA (Ecstasy Hammaddesi) ele geçirilen operasyonda yakalanan tır sürücüsü T.B., tutuklandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Zahir tacirlerine yönelik çalışma yapan ekipler Kapıkule Hudut Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırı durdurarak narkotik dedektör köpeğin de katılımıyla arama yaptı.

Yapılan aramada tır aracına ait 2 adet yangın tüpünün içerisine zulalanmış halde daralı 18 kilogram MDMA (Ecstasy Hammaddesi) ele geçirildi. Bu hammadde ile 1 milyon adet ecstasy uyuşturucu madde elde edilebildiği belirtildi.

Tır şoförü T.B. isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk dilen T.B., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Doğukan Vurgun