Kadınların desteğini istedi

CHP Edirne Kadın kolları 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Kadınların desteğini istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

CHP il kadın kollarının bir araya geldiği yemeğe, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne İlçe Başkanı Nedim İşcan ve CHP Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Gegeoğlu katıldı. Recep Gürkan yaptığı konuşmada, her zaman desteklerini hissettiği ve her zaman yanında olduğuna inandığı kadınlara teşekkür etti. Gürkan, çıktıkları cumhuriyet yolunda kadınlar olmasaydı yola çıkılmayacağını eğer çıkılsaydı da başarılı olamayacağını söyledi.

“Kadınlar Her Alanda Öncü Olmalı”

Türk kadının toplumda her alanda öncü olması gerektiğini vurgulayan Başkan Gürkan şunları söyledi: “Kadın her alanda erkeklerle aynı konumda olmalı ön plan da olmalıdır. Davamız kişi, koltuk değil önemli olan Cumhuriyeti yaşatacak kişi olsun Atatürk ilkelerini devam ettirsin yeter. Edirne için yapacaklarımızı sizlerin aracılığıyla sizlerin desteğiyle yapacağız. Sizin başınızı öne eğdirmeyeceğim Her zaman gözlerinizin içine bakarak konuşacağım. Kendi ailem için ne istiyorsam sizin içinde aynı şeyleri isteyeceğim ve bunun için mücadele edeceğim. Görev süresince yaptıklarımız oldu. Yapamadıklarımız oldu. Yaptırılmayanlar oldu.”

Edirne’nin sosyal ve fiziki anlamda birçok sorununa çözüm getirdiklerini söyleyen Başkan Gürkan, eleştirildiği iki nokta olduğunu bunlarında yol bozuklukları ve alt yapı olduğunu belirtti. Yapacak olduğu daha birçok proje olduğunu ve Edirne’yi daha güzel yerlere taşıyacağını belirten Başkan Gürkan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için destek beklediğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı. Başkan Gürkan, konuşmasının ardından kadınlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

İpek Deniz