Jandarmadan terör örgütü üyelerine operasyon

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terörle mücadele faaliyetleri kapsamında yapılan operasyon sonucu Yunanistan'a illegal yollardan geçmeye çalışan 21 terör örgütü üyesi, çeşitli suçlardan aranan 25 şahıs ve askeri suçlardan aranan 23 şahıs yakalandı.

Jandarmadan terör örgütü üyelerine operasyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, son bir haftalık süre içerisinde icra edilen faaliyetler neticesinde; terörle mücadele faaliyetleri kapsamında; Yunanistan’a illegal yollardan geçmeye çalışan FETÖ/PDY “Silahlı Terör Örgütü Üyesi” ( 15 ), PKK/KCK “Silahlı Terör Örgütü Üyesi” ( 5 ), şahıs ile DEAŞ “Silahlı Terör Örgütü Üyesi” ( 1 ), şahıs olmak üzere toplam (21) terör örgütü üyesi yakalandı. Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra edilen faaliyetler kapsamında; çeşitli suçlardan aranan ( 11 )’i yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplam (25) şahıs ile askeri suçlardan aranan ( 23 ) şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Terörle mücadele faaliyetleri ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

İpek Esma Çeşme