Jandarmadan sahte deterjan operasyonu

Edirne'de Jandarma ekiplerince işletmeciliğini M.G., B.O. ve Y.U.'nun yaptığı markete düzenlenen operasyonda 4 ton sahte çamaşır ve bulaşık deterjanı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 45 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Jandarmadan sahte deterjan operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele (KOM) Şube müdürlüğü ekipleri sorumluluk bölgesinde işletmeciliğini M.G., B.O. ve Y.U.’nun yaptığı markete operasyon düzenledi. 

Yapılan arama sonucunda 4 ton sahte çamaşır ve bulaşık deterjanı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 45 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak adli tahkikat yapıldı.

Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Haber Merkezi