Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine geçit vermiyor

Uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri çerçevesindeki çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde durdurduğu bir araçta yaptığı aramada stepne içerisine gizlenmiş 12 paket toplamda 3 kilo 150 gram sentetik uyuşturucu skunk maddesi ele geçirdi.

Jandarma Komutanlığı ekipleri, zehir tacirlerine geçit vermiyor

Edirne'de Jandarma ekiplerince sürücülüğünü M.A’nın yaptığı araçta yapılan aramada stepne içerisine gizlenmiş 12 paket toplamda 3 kilo 150 gram sentetik uyuşturucu skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri çerçevesindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri çerçevesinde harekete geçen Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Edirne İl Merkezi sorumluluk bölgesinde sürücülüğünü M.A’nın yaptığı aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan arama sonucu stepne içerisine gizlenmiş 12 paket toplamda3 kilo 150 gram sentetik uyuşturucu skunk maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha azim ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Özlem Ceylan