Jandarma ekiplerinden uçamayan kuğuya ilk bakım

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi vatandaşların bildirimi üzerine buldukları kuğuyu tedavisi yapılması üzerine Edine Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü'ne teslim etti.

Jandarma ekiplerinden uçamayan kuğuya ilk bakım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çevre ve doğa hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Uzunköprü Karapürçek Köyü’nde ikamet eden vatandaşların HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) mobil uygulaması üzerinden bir evin bahçesine yorgun düşmüş ve yoğun kış şartları sebebiyle uçamayacak halde olan Kuğu bulunduğunu bildirmesi üzerine harekete geçti.

Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından uçamayan kuğu vatandaşlardan teslim alındı. İlk bakımı ve beslenmesi yapılmış olan kuğu tedavisinin yapılması ve doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Edine Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Edirne Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi