Jandarma ekiplerinden öğrencilere trafik eğitimi         

                Trafik Dedektifleri Mobil Trafik Eğitim aracı ile birlikte Keşan ilçesine bağlı Orhaniye Köyü'ne giden Edirne ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri eğlenceli bir şekilde trafik kurallarını öğrenmeleri amacıyla ilkokul öğrencileriyle bir araya gelerek eğitim verdi.

Jandarma ekiplerinden öğrencilere trafik eğitimi         
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geleceğin teminatı olan çocukları bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.
                Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çocuk Kısım Amirliği, Köpek Timleri ve Trafik timleri personelleri, İstanbul İl J.K.lığı Trafik Dedektifleri Mobil Trafik Eğitim aracı ve personelleri ile birlikte yaptığı çalışma çerçevesinde Keşan İlçesine bağlı Orhaniye Köyü İlkokulu'ndaki öğrencilerle eğitim faaliyetlerinde bir araya geldi.
                Orhaniye Köyü ilkokul öğrencileri ile bir araya gelen ekipler, trafik işaret levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya yollarında güvenli yürüme, karşıdan karşıya geçiş alanlarının kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, araçta güvenli yolculuk konularında eğitim verdi.
                Çeşitli materyaller, mobil trafik aracı ve dedektör köpeklerle verilen eğitimlere yoğun ilgi gösteren öğrenciler, hem trafik kurallarını öğrendi hem de eğlenceli bir gün geçirmiş oldu.
                Çocukların yarınlara daha bilinçli ve emin adımlarla ilerlemesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi