Jandarma ekipleri kaçakçılığa geçit vermiyor

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 1 araç ve 1 evde yapılan arama neticesinde 1.39 gr metamfetamin, 0.50 gr skunk, 8 uyuşturucu kullanma aparatı, 1 uyuşturucu içme kağıdı, 1 hassas terazi ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Jandarma ekipleri kaçakçılığa geçit vermiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğünce alınan istihbarat sonucu Uyuşturucu Madde Arama Köpek Unsuru ile yapılan operasyon faaliyetinde 1 araç ve 1 evde yapılan aramada neticesinde (1,39) gr metamfetamin maddesi, (0,50) gr skunk maddesi, (8) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve (1) adet uyuşturucu içme kağıdı (1) adet hassas terazi, (3) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 5 şüpheli şahıs hakkında tahkikat başlatıldı.

Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilecektir. “ ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi