Jandarma ekipleri, kaçak ürüne geçit vermiyor

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İpsala- Keşan karayolu üzerinde durdurulan araç içerisinde yapılan aramada illegal yollardan ülkeye sokulduğu tespit edilen piyasa değeri yaklaşık 400 bin TL olan 17 adet PS5 oyun cihazı, 12 adet oyun cihazlarına ait oyun kolu ve 8 litre kaçak içki ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, kaçak ürüne geçit vermiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı İSTH Şube Müdürlüğü ve İpsala İlçe J.K.lığı ekipleri, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Kaçakçılığın önlenmesine yönelik faaliyetler çerçevesinde alınan duyum üzerine harekete geçen ekipler, İpsala- Keşan karayolu üzerinde durdurduğu araç içerisinde yaptığı aramada illegal yollardan ülkeye sokulduğu tespit edilen piyasa değeri yaklaşık 400 bin TL olan 17 adet PS5 oyun cihazı, 12 adet oyun cihazlarına ait oyun kolu ve 8 litre kaçak içki ele geçirdi.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı ve hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. Emniyet ve asayişin sağlanması ve kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Haber Merkezi