'İstikrar devam etsin'

  AK Parti Milletvekili adayı İlyas Akmeşe, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akmeşe ziyaretlerinde vatandaşların, 'Sadece vekillikte kalmayalım, belediyeyi de değiştirelim. Seçimlerden sonra geçtiğimiz 16 seneye tekrardan başlamayalım. İstikrar devam etsin' sözleriyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

'İstikrar devam etsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne milletvekili adayı İlyas Akmeşe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Nesim İba, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu ile birlikte Kadın ve Gençlik Kolları, seçim çalışmalarına Megapark, Araz Cafe ve Cafe Teria’yı ziyaret ederek devam etti. Masaları tek tek dolaşarak destek isteyen Akmeşe, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlardan İsa Şensöz, “Başka bir adam yok, başka bir parti yok. Desteğimiz sonuna kadar sizinle” dedi. Mustafa Rast ise, “İnşallah 4-0 yaparız. Durmak yok yola devam. Vakit Türkiye vakti, vakit Edirne vakti” diye konuştu.

Pazarcılardan büyük destek

Cumartesi pazarındaki esnafı ziyaret eden İlyas Akmeşe, pazarcıların ilgi odağı oldu. Pazarcılardan Hüseyin Karapınar, “AK Parti’den başkası yalan. Yaparsa yine AK Parti yapar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Edirne adaylarımıza desteğimiz tam” dedi. Bir diğer esnaflardan İbrahim Çam ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yüksek sesle sloganlar atarak AK Parti’ye olan desteğini tüm pazara göstererek milletvekili adayı Akmeşe ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Tüm pazarcıları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Akmeşe, seçimlerde AK Parti’ye destek sözü aldı.

Berk Söylemez