İkinci tur için seçmen kağıtları muhtarlıklarda yeniden dağıtılıyor

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için geri sayım başladı. İkinci turda oy vermeye gidecek olan vatandaşlar için seçmen kağıtları muhtarlıklarda yeniden dağıtılmaya başlandı.

İkinci tur için seçmen kağıtları muhtarlıklarda yeniden dağıtılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs tarihinde seçmenler yeni cumhurbaşkanını seçmek için bir kez daha sandık başına gidecek. Seçmene tek bir oy pusulası verilecek ve pusulada ikinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu yer alacak.

Cumhurbaşkanlığının ikinci tur seçimleri için seçmen kağıtlarının hazır olduğunu ve dağıtılmaya başlandığını söyleyen Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, apartmanda oturanların seçmen kağıtlarını yöneticiler aracılığı ile ilettiklerini belirterek, vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gitme çağrısında bulundu.

"Herkesi  sandık başına davet ediyoruz"

Muhtarlıkların seçmen kağıtlarını dağıtmak için hafta sonları da açık olduğunu belirten Yaman,  "28 Mayıs Pazar sabahtan gece geç saatlere kadar da seçmen kağıtlarıyla beraber  mahallelerimize ve seçmenlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkesi  sandık başına davet ediyoruz. Herkes gelip seçmen kağıtlarını mutlaka alsın. Telefonla da bize ulaşabilirler. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin de ülkemize  milletimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.  

Özlem Ceylan