İba, 'Vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, şehrin esnafıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Edirne'nin ihtiyaçlarını anlamak ve vatandaşın beklentilerini karşılayabilmek için dinlemenin şart olduğunu ifade eden İba, 'Hemşehrilerimizin görüşleri ile, Hep Birlikte Edirne diyerek Edirne'yi hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.

İba, 'Vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

"Vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz"

İba, Edirne Börekçisi İşletme sahibi Kemal Öztürk'ü dükkanında ziyaret etti.

Samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette İba, vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinledi.

Sokağın sesini duymanın şart olduğunu dile getiren İba, "Edirne’nin ihtiyaçlarını anlamak, vatandaşımızın beklentilerini karşılayabilmek için önce dinlemek şart Dinlemeye devam edeceğiz Hemşehrilerimizin görüşleri ile,  Hep Birlikte Edirne diyerek Edirne’yi hak ettiği yere taşıyacağız." Dedi.

"Sen, ben, o demeyecek, Hepimiz diyeceğiz"

İba, ardından Topçuoğlu Börekçisi İşletmecisi Cengiz Topçu'yu ziyaret etti, işletmenin kadın çalışanları ile de sohbet etti.

Çalışanlara hayırlı işler dileyen İba, adım adım Edirne'yi gezmeye devam edeceklerini belirterek, "Herkesi dinleyeceğiz, her görüşe kulak vereceğiz. Sen, ben, o demeyecek. Hep Birlikte Edirne diyeceğiz." diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.