İba 'Ülkemizin bütünlüğü ve geleceği için güç birliği içinde çalışmaya devam!'

Edirne'de Cumhur İttifakı çatısı altındaki AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve beraberindeki partililer Enez, İpsala ve Meriç ilçelerine ziyarette bulundu.

İba 'Ülkemizin bütünlüğü ve geleceği için güç birliği içinde çalışmaya devam!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı Edirne’de ziyaretlerini hızlandırdı. İlk günden bu yana uyum içerisinde çalışan Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor oyla seçilmesi için omuz omuza çalışmalarını sürdürüyor.

Enez, İpsala ve Meriç’te gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve beraberindeki partililer yer aldı.

“Ülkemizin bütünlüğü ve geleceği için güç birliği içinde çalışmaya devam!”

Saha çalışmalarına ilk olarak Enez’den başlayan Cumhur İttifakı üyeleri, Enez AK Parti İlçe Başkanı Ali Mercanoğlu ve ilçe teşkilatı ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

Enez’de yüksek bir katılımla 28 Mayıs’ta Doğru Adam demek için son çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan İba; “Ayrıca İyi Parti'den AK Parti'mize geçen hemşehrimiz Nacit Esengin'in rozetini taktim ettim. Kendisine Türkiye Yüzyılı yolundaki kutlu davamıza hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

Ardından partililer Cumhur İttifakı paydaşı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Enez İlçe Başkanı Serkan Güner ve yönetimine ziyarette bulundu. İba; “Ülkemizin bütünlüğü ve geleceği için güç birliği içinde çalışmaya devam!” dedi.

“Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan'la devam edecek, Türkiye Yüzyılı'nda dayanışmayı sürdüreceğiz”

Cumhur İttifakı üyeleri ardından Enez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakkı Can ve Yönetimini, Enez Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Lütfü Arabacı’yı ziyaret etti.

İba, STK’lar ile her zaman korudukları iş birliğini yeni Türkiye Yüzyılı’nda da sürdüreceklerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı üyeleri sonrasında Enez Ziraat Odası Başkanı Mehmet Oskan ve Trakya Birlik Enez Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Zafer Kervan ile bir araya geldi. Edirne’nin Türkiye tarımcılığına sunduğu önem ve odaların bu konudaki çalışmalarına destek olmak konularında görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen İba, “Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan'la devam edecek, Türkiye Yüzyılı'nda dayanışmayı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Türkiye Yüzyılı için Edirne’yi karış karış gezmeye devam eden Cumhur İttifakı üyeleri İpsala’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ve teşkilat üyelerinin katılımıyla AK Parti İpsala ilçe başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakının büyük 28 Mayıs Zaferine hazır olduğunu söyleyen İba, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin İpsala İlçe Başkanı Mehmet Özçiftçi ve yönetimini ziyaret ettik. Ortak çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk.” Dedi.

Cumhur İttifakı üyeleri ardından 222 Sayılı İpsala Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kenan Balcı'yı, İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan ve Yönetimini, İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran'ı, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Sn. Necmi Sezer ve yönetimini, ziyaret ederek desteklerini rica etti.

STK’lar ile dayanışma ve temas halinde çalışmayı sürdüreceklerini dile getiren İba, STK’latın Doğru Zaman, Doğru Adam için ve büyüyen Türkiye için desteklerinin çok önemli olduğunu söyledi.

“Milletimiz Cumhurbaşkanımıza ‘Türkiye Sana Emanet’ diyecek”

Ardından Cumhur İttifaki üyeleri Meriç ilçesine Bağlı Küplü beldesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. İba, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan daha büyük destek istediklerini belirtti.

İba, Tercan ve teşkilat üyeleri AK Parti Meriç İlçe Başkanı İbrahim Bilgiç ve yönetimini yeni binasında ziyaret ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Meriç Roman Dernekleri Başkanı Yavuz Filiz’in koordinasyonunda vatandaşlar ile bir araya geldiklerini söyleyen İba, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gülen gözler; eşitlikle, adaletle ve bir arada olmanın gücüyle Türkiye Yüzyılı'nda da gülmeye devam edecek. Dedi.

Cumhur İttifakı üyeleri Karayusuflu Köyü,  Hasırcıarnavut Köyü ve Subaşı Beldesi’nde de vatandaşlar ile buluştu.

Türkiye Yüzyılı için 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteğin hep birlikte verileceğini belirten Başkan İba, “Sohbet ettiğimiz hemşehrilerimizle, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza en yüksek destek için sözleştik. GÜVEN ve İSTİKRAR için Hep Birlikte Doğrusu AK Parti” dedi.

Cumhur İttifakı üyeleri son olarak Kavaklı Köyü’ne ziyarette bulundu. Burada da vatandaşlar ile bir araya gelen partililer, katılımcılarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren İba; “28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nı başlatacak milletimiz bir kez daha Cumhurbaşkanımıza “Türkiye Sana Emanet” diyecek” dedi.

Haber Merkezi