İba 'Tüm çabamız temiz ve güzel bir Edirne sunabilmek için'

Yerel seçimlere kısa süre kala çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelerek yepyeni bir Edirne için hazırladıkları projelerini anlatıyor.

İba 'Tüm çabamız temiz ve güzel bir Edirne sunabilmek için'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'ye hizmet sevdası ile yola çıkan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, daha iyi bir Edirne için vatandaşlar ve esnaflardan aldıkları taleplere göre çalışma yaparak projeler hazırladı. Edirne için 55 proje hazırladıkladını belirten İba, her kesime hitap edecek çalışma yaptıklarını ifade etti.

"Tüm çabamız temiz ve güzel bir Edirne sunabilmek için"

İba ziyaret çalışmaları çerçevesinde Özgür Çocuklar Parkı’ndaki vatandaşlar ve çocukları ile bir araya geldi.

Parkta çocuklarını gezdiren ailelerle sohbet eden İba, "Cumhuriyetimizin bekçileri, gelecekleri, ay yüzlü pırıl pırıl çocuklarımız… Her şey sizlere çok daha güzel bir şehir emanet etmek için. Tüm çabamız, tüm gayemiz sizlere, gözleriniz kadar pırıl pırıl, yürekleriniz kadar güzel ve temiz bir Edirne sunabilmek için" Dedi.

İba'nın proje ve çalışmalarını güzel bulduklarını belirten vatandaşlar da başarılarının devamını diledi.

Daha sonra Barış Parkı- Suni Gölet’e geçen İba, "Evlatlarımız ve ailelerle bir araya geldik. Güneşli, pırıl pırıl bir günde, güler yüzleri, güzel sohbetleri ile bizleri çok mutlu eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum… Edirne’mizde çok daha fazla park, çok daha güzel yeşil alanlar olacak ve biz hemşehrilerimizle bugün de olduğu gibi, daima bu güzel şehrin sokaklarında kol kola, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz makam için değil, bu güzel yüreklerde yer sahibi olmak için çalışıyoruz" Dedi.

İba, buradaki ziyaretinin ardından Edirne Hanedan Restaurant işletmecisi Selahattin Kaya ve işletme çalışanları ile bir araya geldi.  İşletme sahibi Kaya ve çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyen İba, Edirne’mizin tadına tat katan tüm işletmelerle gurur duyduklarını belirterek projelerini anlattı.

Özge ve Ufuk Meriç çiftinin de taleplerini geri çevirmeyen İba, mutlu günlerine ortak olarak çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Meriç çiftine mutluluklar dileyen İba, nikah merasimine katılan vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Merkezi