İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kentteki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İl Başkanı İba, yaptığı ziyaretler kapsamında Edirnespor Yönetimi, Bedesten Çarşısı esnafı ve Medrese Ali Bey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek kentteki önemli konuları ele aldı.

İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Edirnespor'un Başkanı Onur Yaren Ayaydın ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan İba, yeni futbol sezonuna dair temennilerini iletti. Tunca Spor Tesisleri'nin tribün kapasitesinin artırılması ve rüzgar kesici sistemle tesisin futbol müsabakalarına uygun hale getirilmesi gibi projeler hakkında bilgi aktardı. Yeni sezonda Edirnespor'a başarılar dileyen İba, ardından Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Bedesten Çarşı Başkanı Hakan Fındık ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden İba, alışveriş yapan vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. İba, Edirne halkının en iyi hizmeti hak ettiğini vurgulayarak, "Hak ettiğimiz Edirne için tek tek tüm hemşehrilerimizi dinlemek, her birinin sözüne kulak vermek ve hayallerine destek olmak en büyük hedefimizdir" dedi.

İba, mahalle sakinlerinin davetini kırmayarak Medrese Ali Bey Mahallesi’nde gönüllere misafir oldu.

Mahalle ziyaretlerine de büyük önem veren İba, Bedesten Çarşı ziyaretinin ardından Medrese Ali Bey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sıcak bir ortamda sohbet eden İba, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dikkatle dinledi. Edirne'nin daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için yapılması gerekenleri görüşen İba, mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Bizlere, kapıları gibi kalplerini de açan, samimiyet ve gönül bağı ile bağlı olduğumuz hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi