İba 'Miraç Kandili tüm insanlığa hayır getirsin'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. İba, mesajında mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

İba 'Miraç Kandili tüm insanlığa hayır getirsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, Miraç Kandili'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, manevi gecelerin, insanlar arasındaki dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Miraç gibi kutsal gün ve gecelerin, dua etme, ibadete yönelme, manevi temizlenme bakımından bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten İba, "Kandiller büyüklerimizi aramak, seslerini duymak, hal hatır sormak, kendimizi sorgulamak, iç huzurunu bulmak için vesiledir.” dedi

Miraç gecesini anlamlı ve çok iyi değerlendirmek gerektiğini aktaran İba,  “Bu gece semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine ve bu önemli gecede manevi ve kültürel değerlerin bir kere daha hatırlanacağına gönülden inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Edirne halkının ve tüm İslam âleminin Miraç kandilini kutlayan İba, kandilin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diledi.

Haber Merkezi