İba 'İş İnsanlarımızla Edirne için omuz omuza yürüyerek çalışmalara devam edeceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' diyerek ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunan iş insanları ziyaretlerine devam ediyor.  İba, 'İş İnsanlarımızla Edirne için omuz omuza yürüyerek çalışmalara devam edeceğiz' dedi.

İba 'İş İnsanlarımızla Edirne için omuz omuza yürüyerek çalışmalara devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında iş insanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. İş insanlarını ziyaret ederek dilek ve görüşlerini dinleyen İba ve beraberindekiler, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan İba ve beraberindekilerin ilk durağı Edirne Sanayici İş Adamları Derneği (EDSİAD) Başkanı İsmet Açıkgöz oldu. Açıkgöz’ü makamında ziyaret eden İba, sanayideki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Uçar Ticaret Firması sahibi Aydın Uçar’ı ziyaret eden İba, çalışmalar ve sektör ile ilgili sohbet ettiklerini dile getirdi.

İba’nın üçüncü ziyareti Geçmiş Dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ertekler Yapı Firma sahibi İş İnsanı Cengiz Ertek’e oldu. Ziyarette Edirne ile ilgili istişarelerde bulunduklarını dile getiren İba, “Bu kadim ve güzel şehre en doğru nasıl hizmet ederiz, gerek sanayicimizi, gerek esnafımızı, gencimizi, yaşlımızı, kısacası tüm hemşehrilerimizi hak ettikleri Edirne'ye nasıl kavuşturabiliriz, konuşmaya, istişareye devam edeceğiz.” Dedi.

İba ve beraberindekiler ardından İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanları geçmiş dönem İl Başkan Yardımcıları Hilmi Zorlutuna ve Ali Canlı’ı ziyaret etti.

Ektirici Catering firmasının sahibi iş insanı Yaşar Ayaydın ve oğlu Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın’ı ziyaret ettiklerini dile getiren İba, “İlimizden, gençliğimizden ve spor adına ilimize gerçekleştirdiğimiz yatırımlardan söz ettiğimiz bu güzel sohbet ve karşılama için kendilerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Başkan İba, geçmiş dönem AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı iş insanı Ahmet Yiğit’i, firması Ayçiçeği Restaurant'ta ziyaret etti. İba, ziyarette Edirne’nin hızlı gelişimi, yerelde bu hızlı gelişime ayak uydurmak için yapılması gerekenler konusunda sohbet ettiklerini söyledi.

Ziraat’ın Edirne için olduğu kadar Tüm Türkiye için de çok mühim olduğunu ifade eden İba, Çiftçiye ve ve üretime katkıda bulunan Kılıçlar Traktör firma sahibi Umut Can Kılıç'ı ziyaret ettiklerini belirtti. İba, “Çiftimiz, sanayicimiz hep birlikte el ele hak ettiğimiz Edirne'ye yürüyoruz” dedi.

Başkan İba son olarak geçmiş dönem Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı Recep Zıpkınkurt’u ofisinde ziyaret etti. Ziyarette çalışmalar ve Zıpkınkurt’un çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan İba, iş insanlarına ziyaretlerinde nazik ev sahiplikleri için teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi