İba 'Hepimizin hak ettiği şehri birlikte kuracağız!'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, her gün çok sayıda ziyaret gerçekleştirip, vatandaşların davetlerine de icabet etmeye devam ediyor.

İba 'Hepimizin hak ettiği şehri birlikte kuracağız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf ve iş insanlarının yanı sıra, STK ve vatandaş hanelerine de ziyarette bulunan İba Şükrüpaşa ve Barutluk Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' ziyaretlerini aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların evlerine konuk olarak samimi sohbet gerçekleştiren İba, onları tek tek dinleyerek taleplerini alıyor.

Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan Seda ve Gökhan Öven çiftinin evine konuk olan İba, çiftin samimi davetlerine icabet ederek, güzel sohbetlerde bulunduklarını paylaştı.

Çiftin evlerini ve yüreklerini kendilerine açtığı için teşekkür eden İba, “Yine çok güzel sohbetler, çok içten muhabbetlerde bulunduk. Evlerini ve yüreklerinin kapılarını bizlere açan değerli hemşerilerimin her birine teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Hepimizin hak ettiği şehri birlikte kuracağız!”

Daha sonra Şükrüpaşa Mahallesi’nde Banu ve İsmail Sezgin ailesinin evlerine misafir olan İba, çok kalabalık ve neşeli geçen sohbetleri için aileye teşekkür etti.

Edirnelilerin hayallerine ortak olduğunu ve desteklerini daima hissettiklerini belirten İba, “Edirne için kurduğumuz hayallere ortak olan, bu yolda desteklerini daima kalbimizde hissettiğimiz hemşerilerim var olun. Hep Birlikte Edirne diyerek, hepimizin hak ettiği şehri birlikte kuracağız!” şeklinde konuştu.

“Sizlerin verdiği güç ve destek, Yeni Edirne yolundaki en büyük motivasyonumuz!”

Ardından Barutluk Mahallesi TOKİ mevkiinde ikamet eden Nuriye ve Serkan Deniz’in evlerine konuk olan İba, Deniz ailesinin misafirperverliği ile, komşuları ve ahbaplarıyla bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirtti.

İba, samimi misafirperverlikleri ve verdikleri yürekten destek için aileye teşekkür ederek ayrıca, hemşehrilerinin verdiği güç ve desteğin yeni Edirne yolundaki en büyük motivasyonlarının olduğunu vurguladı.

İba son olarak Barutluk Mahallesi TOKİ mevkiinde ikamet eden Tarık ve Sevim Karanlık ailesinin evini ziyaret etti.

Evlerinin kapılarını açan aileyle birlikte güzel bir zaman geçirdiklerini dile getiren İba, “Bizlere evlerinin kapılarını açan güzel ailemizin komşuları, dostları ile de bir araya gelme fırsatımız oldu.” Şeklinde konuştu.

Karanlık ailesinin güzel dilekleri, destekleri ve samimiyetleriyle gecelerini şenlendirdiklerini ifade eden İba, onlara teşekkür etti ve tüm davetlere icabet etmeye çalışacağını belirtti.

Haber Merkezi