İba 'Güçlü Türkiye, güçlü Millet' diyerek çıktığımız bu yolda zafer yoluna yürüyeceğiz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Adayları ile birlikte İl Gençlik ve İl Kadın Kolları Üyeleri tarafından Saraçlar Caddesi'nde açılan standı ziyaret ederek yapılan çalışmalara eşlik etti.

İba 'Güçlü Türkiye, güçlü Millet' diyerek çıktığımız bu yolda zafer yoluna yürüyeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri çerçevesindeki çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. AK Parti Edirne İl Gençlik ve İl Kadın Kolları Üyeleri tarafından Saraçlar Caddesi'nde stant açıldı. AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran  'AK Nokta Aracı ile de broşür ve bayrak dağıtıldı.

Köylerde, mahallelerde ve ilçelerde dolaşarak vatandaşların hizmetine sunulan AK Nokta Aracı'nın şimdiki durağı Saraçlar Caddesi oldu. Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Edirne Teşkilatı, kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlarla buluştu.  Çalışmalar çerçevesinde sahada bulunan AK Nokta aracı da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

"14 Mayıs günü öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek"

AK Nokta aracı ile birlikte Saraçlar Caddesi'nde açılan stantta vatandaşlarla bir araya gelerek bayrak ve broşür dağıttıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Halkımızın AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccühü büyük. 14 Mayıs günü öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek. Bunu Cumhurbaşkanımızın Trakya ziyaretlerindeki coşkulu katılımla da bir kez daha görmüş olduk. İnşallah 'güçlü Türkiye, güçlü Millet' diyerek çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin de desteği ile zafer yoluna yürüyeceğiz. 15 Mayıs sabahı 'Türkiye Yüzyılı' için ilk adımı atmış olacağız" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi