İba, geçmiş olsun dileklerinde bulunan sevdiklerine teşekkür etti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçirdiği trafik kazası sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

İba, geçmiş olsun dileklerinde bulunan sevdiklerine teşekkür etti.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Başkanı İba, Tekirdağ Muratlı çevre yolu Musellim Mahallesi kavşağında 2 aracın karıştığı kazada yaralanmıştı. 22 AZ 022 plakalı C.K idaresindeki araç ile K.U yönetimindeki 59 ND 235 plakalı araç çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaralanan İba, sağlık ekiplerince Muratlı Devlet Hastanesi’ne ardından kontroller için Tekirdağ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

İba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden İba, “Öncelikle şükürler olsun, sağlık durumumuz iyi. Geçtiğimiz hafta yaşadığımız trafik kazası sonrası, telefonla arayan ve mesajlarıyla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hepinize geri dönüş yapma fırsatı bulamadım, bu yüzden hakkınızı helal edin. İyi dilekleriniz ve dualarınız sayesinde bu süreci çok daha hızlı atlatabiliyorum. Sizlerin sevgi dolu mesajları, moral ve motivasyon kaynağım oldu. Rabbim, hepimizi kazalardan ve belalardan korusun. Tekrar her birinize, kıymetli mesajlarınız için içtenlikle teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber Merkezi