İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen İba, not alarak sorunların tek tek çözüme kavuşması için büyük gayretle çalıştıklarını belirtti.

İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Edirne Adalet Sarayı'nı ziyaret eden İba, "En mükemmel adalet, vicdandır.” der Victor Hugo. Biz de daima vicdanımızı pusulamız olarak gördük ve böyle de görmeye devam edeceğiz. Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz.” Dedi.

Ardından İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Serhat Kayaalp’i ziyaret eden İba, işlerinde kolaylıklar dileyerek nazik karşılamaları için teşekkür etti.

Edirne Gazetesi'nin yeni imtiyaz sahibi Mehmet Şenol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İba, gazetecilere de çalışmalarında başarılar dileyerek özgür ve objektif bir medyanın varlığının Edirne için çok önemli olduğunu aktardı.

İba, Tüm basın mensuplarıyla omuz omuza olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Daha sonara ETUS Çavuşbey Mahallesi Gazimihal Depolama alanında ETUS esnafını ve ETUS çalışanlarını ziyaret eden İba, vatandaşların en modern ve işler sistemde bir toplu taşıma deneyimine erişmesi için tüm çalışmaların hazır olduğunu belirtti.

White Clean Kuru Temizleme işletmesinin sahibi Orçun Göncü ve firma çalışanları ile  bir araya gelen İba, hayırlı işler dileyerek samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Orhan Doğan ve yönetimini ziyaret eden İba, hem gazetecilere hem de Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) desteklerinin süreceklerini dile getirdi.

İba, Sivil toplum ve haber alma hürriyeti için çalışmaya hazır olduklarını aktardı.

Edirne Cemevi Vakfı’nı ziyaret ederek Vakıf Başkanı  Sadık Bektaş ve "can"larla görüşen İba, sohbetleri ve samimi ev sahiplikleri için memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı İftar Buluşması’na katılan İba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın konuşmalarını dinleyerek bu güzel buluşma için emeği geçenlere teşekkür etti.

Edirne Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ilgaz Çakıcı ve dernek üyeleri ile bir araya gelen İba, "Değerli ve çok önemli bir konuda emek sarf eden kıymetli hemşehrilerimize, bizlere ayırdıkları zaman ve sıcak sohbetleri için teşekkür ediyorum. Dedi.

Haber Merkezi