İba, 'Esnafımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz'

'Hep Birlikte Edirne' programı çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

İba, 'Esnafımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ‘Edirne için hep birlikte’ programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde ve sokakta yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen İba, aldığı notlar sonrasında çözüm için ilgili bakanlıklar ve kurumlarla görüşüyor. Bu kapsamda Edirne’de sanayi sitesinde iş insanlarını ziyaret eden İba, talepleri dinleyerek, hükümetin yaptığı yatırımların takipçisi olduklarını ifade etti.

Edirne Sanayi Sitesi'ndeki esnafı ziyaret ederek hatırlarını sorduklarını belirten Başkan İba, yürütülen çalışmalarla ilgili iş insanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

İba, ilk olarak Gün Pen İşletme Sahibi İş İnsanı Günay Gün'ü ziyaret ederek, Edirne’deki girişimcilerin ihtiyaçları ve beklentileri ile ilgili görüşlerini aldı. Ev sahipliği için Gün Pen İşletme Sahibi Gün'e teşekkür eden İba, taleplerin karşılanması için gerekli çalışmaları yapacaklarını aktardı.

Daha sonra AK Plastik İşletmecisi iş insanı Varol Yence'yi ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet hayırlı işler dileyerek taleplerini sordu.

Esnafın sesine ses olmak için gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüklerini belirten İba, talepler ve beklentilerin karşılanması ile bu konuda çözümler üreterek esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öz-El Pen firması sahibi iş insanı Mehmet Özçuhacı'yı Edirne Sanayi Sitesi'ndeki işletmesinde ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet, Sanayi Sitesi esnafının destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Akbulut Alüminyum firmasının sahibi iş insanı Günay Akbulut'u da ziyaret eden AK Parti Heyeti, esnafın, sanayicinin ve sektörün beklentileri ile ilgili istişarelerde bulundu. 

Edirne Sanayi Sitesi esnafına ve iş insanlarına paylaşımları, sohbetleri ve destekleri için teşekkür eden Başkan İba, "Her bir esnafımızın kapısını çalmaya, çayını içmeye, taleplerini dinlemeye, sesini duymaya ve duyurmaya önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi