İba, Edirne'ye ve Edirnelilere dokunacak projelere öncelik verdik

Yerel seçimler için geri sayım sürerken, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentte hayata geçirilecek projeleri düzenlenen tanıtım toplantısında tek tek açıkladı. 55 Proje hazırladıklarını belirten İba, Edirne'ye ve Edirnelilere dokunan yıllardır beklenen hizmetlere öncelik verdiklerini söyledi.

İba, Edirne'ye ve Edirnelilere dokunacak projelere öncelik verdik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. AK Parti'de adayların açıklanmasının ardından proje tanıtım aşamasına geçildi. Projeler vatandaşların, esnafın, sivil toplum kuruluşlarının beklentilerine göre hazırlandı.

Proje tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne için bugüne kadar yapılmamış ne varsa gencinden yaşlısına, çocuğundan ev hanımlarına kadar her kesime hitap edecek projeler hazırlandığını ifade etti. İba, düzenlenen toplantıda projeleri tek tek paylaştı.

Kentte nehir kenarındaki bir restoranda düzenlenen proje tanıtım toplantısında adeta bayram havası yaşandı. Davul-zurna eşliğinde Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba'yı karşılayan partililer, alkışlarıyla da İba'ya destek oldu.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.  Toplantıya AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, geçmiş dönem parti teşkilatında görev alan yöneticiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, davetliler ve partililer katıldı.

İba, konuşmasının başında ayakta alkışlandı

Proje tanıtımı öncesi konuşma yaparak partililer ve Edirnelilere hitap edenCumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba,konuşmasının başında ayakta alkışlandı. Heyecan ve mutluluğu gözlerine yansıyan İba, desteklerinden dolayı Edirnelilere ve partililere teşekkürlerini sundu.

"Önümüzdeki 5 yılda kazandırılacak olan hizmetleri anlatmak için buradayız"

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, "Edirne’yi hizmet belediyeciliğiyle buluşturacağına yürekten inandığımız Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba'nın proje lansman törenindeyiz. Edirne’yi hiçbir ayrım gözetmeden her bir vatandaşımıza hizmet götürme bilinciyle birlik beraberlik içerisinde şehrimize önümüzdeki 5 yılda kazandırılacak olan hizmetleri anlatmak için buradayız.  Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

"Edirne'nin marka değeri yükselecek"

Zaferinümit kaynağının bir çeşmesi olduğunu belirten MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluğlu,"Vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Sevginin en iyi gösterileceğinden birisi de hiç şüphesiz ki yerel yönetimlerdir.  Samimiyet, dürüstlük, adalet, hakkaniyet ve adil davranma belediyeciliği yapacaklarına emin ve kefil olduğumuz şahıslarına ve siyasi düşüncelerine değil, Edirne’nin marka değerini yükseltmek olan başta Belediye başkan adayımız ve hepsi birbirinden kıymetli belediye meclis üyesi adaylarımıza üstün başarı ve zafer dilerim" dedi.

2024 yılında hala çöp, çukur ve çamur konuşulmasının Edirne'nin yerel anlamda hiçbir hizmet almamış olması anlamına geldiğine dikkat çeken AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Edirne'nin çeşmelerinden çamur akmamalı. Benim Edirneli hemşerilerim sağlıklı sular içebilmeli. İnşallah önümüzdeki dönemde projelerimizin hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Edirne'mizi hizmet ve gerçek belediyecilikte tanıştıracağız"ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne için hazırlanan 55 projeyi yaptığı sunum ve görsellerle tek tek anlattı. Projelerin tanıtılmasının ardından il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirildi.

Haber Merkezi