İba 'Edirne'miz için yapacak çok işimiz var'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İba, ilk olarak Trakya Birliği ziyaret etti. Ardından Beşir Derneği Edirne İl Temsilciliği ve Semerkant Derneği Edirne İl Temsilciliğini ziyaret eden İba'nın son durağı Fatih Mahallesi'ndeki Yağmur Kafe oldu.

İba 'Edirne'miz için yapacak çok işimiz var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentte adım atmadık yer bırakmıyor.

İba programı kapsamında ilk olarak Trakya Birliği ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç’le görüşen İba, çalışanlarla da bir araya geldi.

Birliğin bölge için önemine değinen İba, “Bölgemiz için önemi tartışılmaz olan Birliğimizin beklentilerini ve dileklerini dinledik, görüştük. İletişimimiz ve desteğimiz artarak devam edecek.” Dedi.

Ardından Beşir Derneği Edirne İl Temsilcisi Tahir Erdem, Semerkant Derneği Edirne İl Temsilcisi Ali Yıldırım Dadakçı’yla görüştü. Dernek yönetimleriyle sohbet eden İba, “Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

İba’nın program kapsamındaki son durağı Fatih Mahallesi’ndeki Yağmur Cafe oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Edirne’miz için yapacak çok işimiz var. Bunun sorumluluğunu taşıyor ve sohbetlerimizde de hemşehrilerimize bunun sözünü veriyoruz. Edirne için yeni bir dönem çok yakında.” Diye konuştu.

Haber Merkezi