İba Edirne için çıktığımız bu yolda gönüllerimiz de hedefimiz de bir'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, hane ziyaretlerine devam ediyor. İba 'Hane Hane Edirne' programı çerçevesinde Talatpaşa, Yancıkçı Şahin ve Şükrüpaşa Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir oldu.

İba Edirne için çıktığımız bu yolda gönüllerimiz de hedefimiz de bir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Hane Hane Edirne” diyerek “Hep Birlikte Edirne” sloganıyla çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Yancıkçı Şahin Mahallesi sakinlerinden Gülcan ve Sezai  Nüfer çiftinin davetlerine icabet ederek, hanelerine konuk oldu.

“Biz bu yola Edirne halkı için çıktık”

Nüfer çifti, komşuları ve yakınlarıyla sohbet eden İba, “Çok kalabalık bir dost meclisinde sohbet ettik, hemşehrilerimizle muhabbet ettik. Kalplerinin güzelliği, neşeleri, içten destekleri için her bir hemşehrime çok teşekkür ediyorum. Bir yola çıktıysak, işte bu samimi ve her şeyin en güzeline layık Edirne halkı için çıktık, hemşehrilerimiz için çıktık. Bu yolda gönüllerimiz bir, hedefimiz bir, hep birlikte Edirne.” Dedi.

Daha sonra Talatpaşa Mahallesi sakinlerinden Hayati ve Sezen Tatlı çiftinin hanesine misafir olan İba, aileye davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Edirne için çalışmanın ve vatandaşlarla iç içe olmanın çok önemli olduğunu belirten İba, Tatlı çiftinin oğlu Seçkin’in yaptığı türkü dinletisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İba, Tatlı çiftinin oğlu Seçki’nin sazıyla sohbeti neşelendirdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

“Sazıyla sohbetimizi neşelendiren Seçkin oğlumuzun türküleri, bizlerle birlikte olan evlatlarımızın güler yüzleri. Hepsi birbirinden umut verici, hepsi birbirinden güzeldi. Gençlerimizi, çocuklarımızı sanatla buluşturacağız. Daha çok türküler söyleyecek, daha çok sohbetler edeceğiz. Sazımız bir, sözümüz bir, gönlümüz, şehrimiz bir. Biz, hep birlikte Edirne’yiz.”

Ardından Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Merve ve Muhammet Metan’ın hanesine konuk olan İba, misafirperverliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İba, Metan çiftinin kızı Asel’in yaptığı şiir dinletisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çiftin çocuklarıyla yakından ilgilenen ve İba, “Gezdiğimiz her hanede, gözlerine baktığımız tüm çocuklarımı. Edirne’mizin evlatları. Geleceğiniz, ülkemizin geleceği! Geleceğiniz, Edirne’mizin geleceği. Sizin için çalışıyor, size en güzel geleceği emanet etmek için bu yolda yürüyoruz.” Dedi.

Daha sonra Meltem ve Volkan Kökkuş’un hanelerine misafir olan İba, sıcak ve samimimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi