İba'dan üreticilere, esnafa, ticaret ve sanayi işletmelerine destek mesajı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarına devam ediyor. ETSO Başkanlığı, Edirne Ziraat Odası Başkanlığı, İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığını, Demirci – Kaynakçılar Oda Başkanlığını ve Esnaf Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret eden İba, üreticilere, esnafa, ticaret ve sanayi işletmelerine destek mesajı verdi.

İba'dan üreticilere, esnafa, ticaret ve sanayi işletmelerine destek mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belediye başkan adaylığı açıklanan Belgin İba, çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kentteki çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden İba, saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

İlk olarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak’ı makamında ziyaret eden İba, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Emre Alp ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü.

Daha sonra çalışanlarıyla sohbet eden İba, “Edirne’mizin gelişimi, ticaret ve sanayi hayatımızın gelişimi ile mümkün. Daima destek olacak, hep birlikte gelişeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ardından Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı’yı makamında ziyaret eden İba, oda mensuplarıyla görüştü. İba, bölge ekonomisinin kalkınması için tarım ve üretimin önemine değindi.

Üreticilerin Edirne için çok değerli olduğunu belirten İba, “Geleceğin anahtarı üretimde. Üretimi, üreticimizi, tarımı, çiftçimizi desteklemek için buradayız. Daima yanlarındayız.” Şeklinde konuştu.

Edirne Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz ile de makamında görüşen İba, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Esnafla Edirne’nin gelişiminin paralel olduğuna vurgu yapan İba, “Edirne’mizin esnafı için, yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluklardan bahsettik, sohbet ettik. Esnafımızın gelişimi, Edirne’mizin gelişimiyle bir çizgide ilerleyecek. Niyetimiz, hedefimiz ortak. Edirne sevgimiz ortak. Biz bu şehri çok seviyoruz.” Dedi.

Ardından İba ve beraberindekiler, Edirne İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığını, Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını, Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odasını ve Demirci – Kaynakçılar Oda Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan görüşmede zanaati ve zanaatkârları korumanın; deneyim gerektiren özel iş kollarını yaşatmanın her şeyden önce sosyal sorumluluk olduğuna değinen İba, “Sorumluluğun bilincindeyiz ve esnafımızın değerini geleceğe taşımak için gereken tüm çalışmaların takipçisiyiz!” Diye konuştu.

HABER MERKEZİ