İba 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye için çalışmalara devam edeceğiz'

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için zaman daralıyor. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve vekil adayları çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

İba 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye için çalışmalara devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Teşkilatı 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki vekil adayları kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan İba dün de bu kapsamda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Edirne’deki tekstil ve gıda fabrikalarını ziyaret eden İba ve beraberindeki vekil adayları çalışan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Heyet ardından fabrikalarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fabrika ziyaretleri sonrası Başkan İba ve beraberindeki heyet hane ziyaretlerine geçti. Hane ziyaretleri kapsamında Babademirtaş, Çavuşbey ve Abdurrahman Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden heyet seçim çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan İba ziyaretlerinde, Türkiye Yüzyılı'nın önemine değindi. İba, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye için çalışmalara devam edeceklerini aktardı.

Edirne’de girilmedik dükkân, konuşulmadık vatandaş bırakmadıklarına vurgu yapan İba, “Herkesin derdiyle dertlendik. Gerçekten kendi derdimiz gibi dinledik. Vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa sonuna kadar yapmaya çalıştık. Pazar günü sonuçlar açıklandığında parti binasında bayram havasında olacağız. Demokrasi şöleninde AK Partimizin yeniden iktidar oluşunu hep birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi