İba 'Bu şehri birlik beraberlik içinde güzelleştireceğiz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İba 'Bu şehri birlik beraberlik içinde güzelleştireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın Edirne Valiliği ziyaretinden sonra Kalkınma Ajansı Edirne Projeleri Açılış Töreni’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın konuşmalarını dinleyen Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Edirne’mizin geleceği için planlanan projelerle mutlu olduk. Yerel kalkınmayı destekleyecek istihdam garantili projelerimiz Edirne’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Bakan Kacır ile birlikte Trakya Teknopark’ı ziyaret etti. İba; “Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir’den bilgi aldık. Geleceğin projelerini üreten girişimcilerimizi yürekten tebrik ediyoruz” dedi.

“ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK PROJELERLE GELİYORUZ”

Daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Bedesten Çarşı esnafı ve Saraçlar Caddesi esnafı ile sohbet etti.

Her kesimi hitap eden çok sayıda projenin çalışmasını gerçekleştirdiklerini belirten İba; “Edirne’yi dolaştık, esnafımızın sesine kulak verdik, Edirne’nin beklentilerini hep birlikte tespit ettik. Ailesinin geçimi için emek veren ve Edirne’mize hizmet eden esnafımızın işlerini kolaylaştıracak; pek çok konuda ihtiyacını duydukları hizmetleri yerel yönetim eliyle sağlayacağız. ‘Hep Birlikte Edirne’ diyerek yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Bakan Kacır ile birlikte Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın Trakya Üniversitesi öğrencileriyle buluşmasına katılan Başkan Adayı iba, öğrenci toplulukları tarafından kurulan proje stantlarını ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu ve Müdürlüğün çalışanlarını ziyaret ettikten sonra Irmak Büfe’nin açılışını gerçekleştiren İba “Volkan ve Mine Irmak çiftinin işletmesi Irmak Büfe’nin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, bereketli olsun” dedi.

Esnaf ziyaretlerine devam eden İba, Selim Kaya’yı muhasebe bürosunda ziyaret etti. Büro çalışanları ile sohbet eden İba, çalışanlara destekleri ve samimiyetleri için teşekkür etti.

‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarına devam eden İba, Carrara Tekstil işletmesini ziyaret etti.  Burda İşletme Müdürü Nizam Ciner ve firma çalışanları ile bir araya gelen Başkan Adayı İba, “Hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Emekleri bereketli olsun, işleri hayırlı olsun. Hep Birlikte Edirne diyerek Edirnemizi hak ettiği günlere kavuşturacağız” dedi.

Saha çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Birlik Vakfı Edirne Şube’sinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Birlik Vakfı Edirne Şube Başkanı Prof. Dr. Yüksel Bayrak’ın davetiyle, Vakfın düzenlediği iftar yemeğe iştirak eden İba, “Bu manevi günlerde, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren değerli davetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZİ GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN, HAZIRIZ! KARARLIYIZ”

Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Meclis Üyesi Adaylarımız, projelerimiz için destek veren uzmanlarımız ve değerli fikirleriyle #Edirne’miz hakkında en doğru bilgiyi veren tüm hemşehrilerimizle…

Edirne’mizi geleceğe taşımak için, Hazırız! Kararlıyız” dedi.

Haber Merkezi